Decoratie Franck Rigolle in Wevelgem:
40 jaar ervaring in behangwerken

Naadloos behangen met elk papiertje

Als u denkt dat behangen passé is, dan vergist u zich. Bij de interieurafwerking van een woning wordt er nog heel vaak geopteerd voor behangwerken.

Maar het is een feit dat de kwaliteit van behangpapier alsook de keuzemogelijkheden enorm geëvolueerd zijn. Zo werk ik met papieren behang maar ook met vinylbehang, glasvezel- of renovatiebehang.

Ik werk samen met vaste leveranciers die u zonder uitzondering een quasi eindeloos aanbod van effen en patroonbehang kunnen voorstellen. U hebt de vrije keuze; ik richt me op uw smaak en stijl. Hebt u ergens een leuk papiertje gezien of zoekt u iets specifieks? Dan kan ik u door mijn contacten in de branche allicht doorverwijzen naar een leverancier die heeft wat u in gedachten hebt.

Behangen, ook hip en verrassend

Vroeger kozen mensen er doorgaans voor om een ruimte volledig te behangen. Maar tegenwoordig denkt men al snel aan creatievere oplossingen. En dat is voor een doorwinterd behanger als ik erg dankbaar want zo kan ik mijn skills maximaal aan bod laten komen.

Zo kiest men niet zelden voor een enkele accentmuur met behang terwijl de andere muren geschilderd worden. Ook fotobehang is erg in trek. Heeft uw laatste vakantiebestemming echt indruk gemaakt? Dan kunt u die impressies vasthouden en het beeld van de overweldigende natuur, van die historische site of architecturale parel in huis brengen.

Ook strepen hoeven nu niet meer per se verticaal te hangen. Horizontale strepen op een muur ogen apart maar ze erop aanbrengen is wel moeilijker. Net zoals met designbehang komt het erop aan om de muur en de tekening goed uit te meten. Zodat de strepen of het patroon perfect aansluiten en er minimaal papierverlies is.

U begrijpt dat ik geen enkele uitdaging uit de weg ga. En dankzij mijn jarenlange ervaring kan ik u een verbluffend resultaat garanderen.

Wilt u uw huis laten behangen?

Contacteer me telefonisch of via mail voor een afspraak en een gratis offerte.