Professionele binnenschilderwerken voor frisse muren, plafonds én meubelen

Niets aangenamer dan kleur in uw interieur

Decoratie Franck Rigolle is dé specialist voor binnenschilderwerken. Ik voorzie uw woning van kleur waar u dat wil en verzeker u een uitstekende service, van a tot z.

Die begint steevast met een bezoek aan uw woning. We bespreken samen wat u voor ogen hebt. Ik geef deskundig kleur- en verfadvies en maak een beoordeling van de nodige voorbereidende stappen. Denk aan het bijwerken van het pleisterwerk op muren en plafonds of het schuren van uw houtwerk. Met een grondige voorbereiding kan ik u een adequate offerte en een juiste inschatting geven van de duurtijd van de decoratiewerken.

In elk geval mag u steeds piekfijn schilderwerk verwachten want ik werk uitsluitend met het beste materiaal en kwaliteitsverven van het merk Boss Paints.

Sterk in oude en nieuwe schildertechnieken

Bovendien beheers ik zeer diverse schildertechnieken. Zowel de oude beproefde technieken maar eveneens de nieuwe methoden want ik volg regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de moderne decoratieve tendensen.

Zo ben ik thuis in borsteltechnieken als Beau, Limestone en Arcade. Terwijl ook de erg populaire stucmestechnieken voor mij geen geheimen meer hebben: Calco, Claystuc, Ice, Glamour Ice, Screen Ice, Tusk, Stucco Puro, alsook de technieken van het merk Stoopen en Meeus. Ik heb tevens veel ervaring met de toepassing van waterbestendige technieken zoals Aqua Sensa, Mortex, Stuc Deco en Stuc Granito.

Er bestaan tegenwoordig zoveel verschillende verven: op basis van cement, kalk, kleimineralen, gemalen marmer, eventueel aangevuld met steenkorrels, vezels, metaaldeeltjes en zelfs glasparels. Daarnaast zijn ze beschikbaar in tal van kleuren. Geloof me: er zijn ontelbare mogelijkheden zodat ik probleemloos kan tegemoetkomen aan elke stijlvoorkeur.

Meubelrenovatie van de bovenste plank

Ook uw meubelen dragen bij aan de sfeer in uw woning. Geeft u uw interieur een nieuwe look, dan hoeft u uw meubelen niet meteen te vervangen want ik ben expert in meubelrenovatie.

In plaats van oude of donkere meubels dus weg te gooien, is meubelrenovatie een duurzamere oplossing die vaak een verassend effect oplevert. Met de juiste behandeling geef ik uw meubelen een geheel nieuwe, rustieke of zelfs moderne uitstraling.

Ik verwijder oude vernis- of verflagen van elke meubelstuk, zo u wil. Niet met zandstralen want die behandeling is te agressief en beschadigt het hout. Ik verkies uw meubels te schuren – manueel of machinaal – omdat de originele houtstructuur op die manier bewaard blijft. Ik voed het hout en werk het meubel volgens uw wens af: naturel met een kleurloze vernis, een zachte beits of een kleur naar keuze. Bij verven bezorg ik u vooraf en kleurstaal want het resultaat verschilt naargelang van de houtsoort en -kwaliteit.

Zoekt u een vakman in binnenschilderwerken of meubelrenovatie?

Vul dan het contactformulier in voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave.