Buitenschilderwerken voor een langere levensduur van uw gevels en houtwerk

Geef uw gevels een nieuwe uitstraling

Uw woning staat dag in, dag uit bloot aan allerlei externe factoren die uw gevels kunnen vervuilen en/of beschadigen. Na verloop van tijd hebben dus ook uw buitenmuren, alsook het buitenschrijnwerk een grondige opfrisbeurt nodig.

Ten eerste bepaalt de aanblik van uw buitengevels de uitstraling van uw huis. Geven die een onverzorgde indruk, dan zouden voorbijgangers wel eens foute conclusies kunnen trekken over het interieur van uw knusse stek. En dat is niet leuk. Daarbij komt dat uw muren en bij uitbreiding uw volledige woning baat hebben bij een goed onderhoud. Schraal houtwerk en afgebladerde verf geven neerslag en vorst vrij spel, wat een negatieve invloed heeft op de levensduur van uw huis.

Verwaarloos uw gevels daarom niet en reken op  mijn vakmanschap voor een professionele opknapbeurt of een nieuwe lik verf.

Schilder uw gevels tijdig.

Tien jaar fabrieksgarantie van Boss

Aangezien ik werk met de kwaliteitsvolle producten van Boss, kan ik een interessante service aanbieden die ik u ten zeerste aanraad.

Laat u het gevelschilderwerk aan mij over, dan kan u een kosteloze (en degressieve) fabrieksgarantie van 10 jaar bekomen. Het volstaat dat een technisch adviseur van Boss bij u langskomt om een technisch dossier op te maken. Daarin bevestigt hij dat de werken correct en volgens hun richtlijnen en productvoorschriften uitgevoerd zijn. Het is een supplementaire service waarop al tal van mijn klanten zijn ingegaan.

De ervaring leert zelfs dat gevels die ik onder handen genomen heb, langer dan 10 jaar meegaan. Soms is een zachte reiniging van uw buitenmuren genoeg en moeten ze niet meteen opnieuw geschilderd worden.

Aarzel dus niet om een beroep te doen op mijn expertise en knowhow voor kleuradvies op maat,  voor al uw buiten- en gevelschilderwerken.

Wenst u frisse buitengevels en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met Decoratie Franck Rigolle voor overleg en een vrijblijvende prijsopgave.